Geleneksel oyunlarla çocuk şenliği

Bayburt Üniversitesi Çocuk Eğitimi ve Gelişimi Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin başarılı projesi Çocuk Üniversitesi kapsamında, 3. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi.

Geleneksel oyunlarla çocuk şenliği
Bayburt Postası - İlim Şehidi Arş. Gör. Esma Adı Güzel anısına bir araya gelen Bayburtlu çocuklar, bir taraftan oyunlarla keyifli vakit geçirirken, diğer taraftan birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sentetik sahasında, çok sayıda çocuk öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, geleneksel ve modern çocuk oyunlarına yer verildi. Yakar top, Yedi Kule, İp Atlama, İp Çekme, Çuval Yarışı, Kaşıkta Yumurta Taşıma ve Koşu Yarışı oyunlarını oynayan çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.



Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Çocuk Eğitimi ve Gelişimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Kodan, "İlim Şehidimiz Esma Adıgüzel’in adına düzenlediğimiz etkinliğin, çocukların öğrenme, paylaşma ve grup davranışı geliştirme becerilerini olumlu yönde etkiledi. Çocuklardan ve ailelerden alınan dönütler memnuniyet verici. Bayburtlu çocuklar ‘Çocuk Üniversitesi’ni çok sevdi" dedi.

Etkinliğe, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar ile birlikte Çocuk Eğitimi ve Gelişimi Araştırma ve Uygulama Araştırma Merkezi’nde görevli akademisyenler, gönüllü öğrenciler, çocuklar ve aileler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.