Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Coşkun’a ziyaret

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Coşkun’a ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti. Ziyarete, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Murat Okutmuş, Cengizhan Okutmuş, Burhanettin Okumuş ve Beşir Serdar Kelleci katıldı.

Ziyarette Başkan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri öncelikle Bayburt Üniversitesine yeniden Rektör olarak atanan Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a görevinin devamlılığının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine, hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Misafirlerine üniversitenin bu yılki durumundan bahseden Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesi'nde bu yıl 21 yeni bölüm açılacağını ve bu sayede öğrenci sayısının 12 bin 500’e kadar çıkmasını beklediklerini söyledi. 
Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili müracaatlarının olduğunu da ifade eden Rektör Coşkun, bu fakültenin açılmasına zemin hazırlamak için sağlık bilimleri fakültesini ve bölümlerini bu sene aktif hale getirdiklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde YÖK onayı alarak açılan Sanat ve Tasarım Fakültesinin alt yapısının, akademik personel alımının ve diğer hususlarının en erken bir yıl içinde tamamlanabileceğini bu yüzden de fakülteyi bir yıl sonra faaliyete geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Aydıntepe ve Demirözü'ndeki MYO’lara da değinen Rektör Coşkun, bu yüksekokullara bu sene iki yeni bölüm daha açılacağını böylece buralardaki kapasitenin 200 ila 250 öğrenciye ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi. Hedeflerinin ilçelerdeki yüksekokullarda okuyan öğrenci sayısını 500’e çıkarmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Coşkun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 7 yıl önce

İnşAllah bu yeni bölümlerde akademisyenliği fazlası ile hakeden Bayburtlular da istihdam edilir. Allaha emanet

Avatar
ulu hakan 7 yıl önce

ilmi irfanı vede şahsıyetı sıfır olan bir kışılıksızın ikincı kez secılmesı yazık bayburta

Avatar
Yorgun Bayburtlu 7 yıl önce

Sayın gazeteciler cemiyeti rektör hocaya söyler misiniz niçin Bayburtlu olup da öğretim görevliliği sınavlarında başarılı olan akademisyenleri üniversiteye almıyor acaba. İlahiyat profesörü böyle adaletsiz davranıyorsa diğerlerini düşünemiyoruz... Saygılar inşAllah hatalarından biran önce dönerler

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

BÖLÜM SAYISININ ARTMASI MARİFET DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ADAM AKILLI BÖLÜMLERİN AÇILMASIDIR TIP DİŞ HUKUK MÜHENDİSLİK MİMARLIK BU BÖLÜMLER AÇILMADIKTAN SONRA İSTERSEN 500 TANE BÖLÜM AÇ NE OLACAK BAYBURT ÜNİVERSİTESİNİN ÖĞRENCİ SAYISININ ARTMASI KALİTEYİ ARTIRMAZ KALİTENİN ARTMASI LAZIM ÖĞRENCİLERİN BU OKULU TERCİH EDECEK NOKTAYA GELMESİ LAZIM MESELE BUDUR BU BAŞARILAMADKTAN SONRA İSTERSE 100 BİN ÖĞRENCİ OLSUN Bİ İŞE YARAMAZ DİYEREK SAYGILAR SUNUYORUM