'Evimdesin Öğretmenim' projesi kapsamında ziyaretler

Bayburt Vali Ali Hamza Pehlivan, 'Evimdesin Öğretmenim' projesi kapsamında ev ziyareti gerçekleştirdi.

'Evimdesin Öğretmenim' projesi kapsamında ziyaretler
Bayburt Postası - Okul aile işbirliğini artırmak ve öğretmen veli iletişimini güçlendirmek amacıyla Bayburt Valiliği himayesinde hayata geçirilen proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere iştirak eden Vali Pehlivan, yaptığı açıklamada Bayburt Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bütün okulları kapsayacak şekilde hayata geçirilen “Evimdesin Öğretmenim" projesi ile öğrencilerin ev ortamlarını yerinde görüp tespit ve değerlendirmeler yapmak, öğretmen, öğrenci, veli iletişimi ve dayanışmasını artırmak istediklerini dile getirdi.
 
Vali Pehlivan, “Eğitim okulun yanı sıra aile, veli boyutuyla da çok önemli bir konu. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul idarecilerimiz hepsi bu sürecin paydaşları. Bu projemizle eğitim paydaşları arasındaki işbirliğini sağlamayı ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Okul ile aile, öğretmen ile veli ne kadar güçlü bir iletişim içerisinde olursa hem sorumluluklar paylaşılmış olur hem de varsa sorunların çözümü daha kolay hale gelir. Müşterek gayretlerle, hep birlikte çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Bizler devlet adına, sizlerde velileri, öğretmenleri, okul idarecileri olarak bu çocuklarımıza sahip çıktıkça sağlam temeller üzerinde yetişecek ve hayat yolunda yalpalamadan emin adımlarla ilerleyecektir. Bizim eğitim öğretim hizmetleri alanında temel maksadımız milli manevi değerler paydasında başarılı nesiller yetiştirmektir. İnşallah bu hedefimize el birliğiyle ulaşacağız. Evimdesin Öğretmenim ‪projesi kapsamında bir buçuk ayda 1500 aile ziyareti gerçekleştirildi. Okul, öğrenci, öğretmen ve aileler arasındaki iletişim, bilgi paylaşımı ve işbirliğini artırmak maksadıyla başlattığımız bu uygulama ikinci yarıyılda da artarak devam edecek” dedi.
 
Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Akdoğan, okul müdürleri ve öğretmenler eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.