EKPSS başvuruları 6 Şubat’ta başlıyor

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 2018 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı hakkında yazılı bir açıklama yayınladı.

EKPSS başvuruları 6 Şubat’ta başlıyor
Bayburt Postası - Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 2018 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı hakkında yazılı bir açıklama yayınladı.

Kurumdan yapılan açıklama şöyle: 

“22 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) başvuru süreci 6-22 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. (Başvuru sürecini kaçıran adaylar için geç başvuru 13-14 Mart 2018 tarihleri arasında alınacaktır) Başvuru sürecinde engelli adayların, engel grubu ile engellilik durumuna ilişkin diğer bilgileri içeren Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi Bakanlığımız İl Müdürlükleri tarafından düzenlenmektedir. Söz konusu belgenin düzenlenmesine ilişkin açıklamaları içeren bilgi notuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.