Dr. Mustafa Çalık Bayburt Üniversitesi'nde

Siyaset Bilimcisi Dr. Mustafa Çalık Bayburt Üniversitesi’nde.

Dr. Mustafa Çalık Bayburt Üniversitesi'nde
Bayburt Postası - Siyaset Bilimcisi Dr. Mustafa Çalık Bayburt Üniversitesi’nde. Türkiye’nin önemli siyaset bilimcilerinden Dr. Mustafa Çalık, Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde Sosyoloji Bölümü'nde derslere girecek.

Hayatının bir dönemini geçirdiği Bayburt’la olan bağlarını hiç koparmayan ve Gümüşhaneli olduğu kadar Bayburtlu olarak da tanınan, bilinen ve sevilen Dr. Çalık, yakın zamanda geçirdiği ciddi bir rahatsızlıktan dolayı ilk dönem başlayacağı üniversitedeki derslerine girememişti. Sağlığına kavuşan Çalık, bugün itibariyle bilgi birikimini, tecrübelerini, deneyimlerini Bayburt Üniversitesi ve öğrencileri ile paylaşacak.

Cedit Neşriyat ve Türkiye Günlüğü Dergisi’nin sahibi olan Dr. Mustafa Çalık, her Pazartesi günü Bayburt Üniversitesi’nde olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Hakkı Macit 5 yıl önce

Ağabey, hayırlı olsun. Seni sağlıklı görmek bizleri çok memnun etti. Allah yar ve yardımcın olsun. Bilgin ve tecrüben bizlere klavuzluk etmeye devam edecek. Baki selamlar. Saygılar.

Avatar
CELALETTİN ATAYETER 5 yıl önce

Bayburt Üniversitesi için büyük bir kazanç. İnşAllah öğrencileri hocamızdan gereği kadar istifade edebilir. Hayırlı olsun.

Avatar
arif hikmet 5 yıl önce

Günümüzün büyük düşünürü. İnşAllah öğrenciler faydalanır.