Doğan’a şükran plaketi

Bayburt’ta faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri ve dernek temsilcileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Doğan’a şükran plaketi
Bayburt Postası - Bayburt’ta faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri  ve dernek temsilcileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Doğan’a Bayburt’ta eğitime yaptığı katkıdan dolayı şükran plaketi takdim edildi.

Ziyarette heyet adına konuşan eğitimci Hüsnü Yağmur, son yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Başarı İçin El Ele” projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara değinerek, “Valiliğimiz himayesinde yürütülen bu faaliyetler neticesinde öğrencilerimizin akademik başarılarını artırarak, Türkiye genelinde öğrenci başarısı sıralamasında önemli kazanımlar elde etti. Öğretmen-Veli iletişiminin iyi bir şekilde kurulması, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik çalışmalar ve ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ ile değerler eğitimi kapsamında, bilginin yanında değerlerimizi yaşayarak öğrenme, aile ve topluma örnek insan olma, kişilik kazanma gibi değerlerimizi geliştirerek, bu konuda özverili çalışan tüm eğitim çalışanlarının gününü kutlamak üzere burada bulunuyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Doğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı memnun olduğunu, bu birlikteliğin tüm ülke genelinde sağlanması gerektiğini vurguladı. 

Doğan, şunları söyledi:

“Eğitim öğretimde hedefimiz ilimizi daha yukarılara taşıma, çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bu da ancak iyi bir eğitim ortamının hazırlanmasıyla mümkün olacaktır. ‘Başarı İçin El Ele’ projesiyle öğrencilerin kişilik ve karakter eğitimlerine destek olacak değerler eğitimini uygulayarak, öğretmenler, öğrenciler, kamu kurum kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları gibi tüm paydaşlar  ele ele verdiğimizde öğrencilerimizin geleceğinin daha iyi inşa edilebileceğiz.”

Ziyarete; Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Doç. Dr. Nevzat Aydın, Cengiz Karakaşoğlu, Hayrettin Pala, Fikret Özbey, Hüsnü Yağmur, Mehmet Öcal Varınca, Hacı Ali Polat, Adil Kacır, İlhami Polat, Hatem Serkan Taner, Gökhan Akbaş ve Adem Durulmuş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Seydi Doğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.