Demiryolu konusunda Bayburt Üniversitesi'nde bir çalışma var mı?

Son günlerin bölgede en çok konuşulan ve tartışılan konularından biri olan demiryolu güzergahı konusunda Bayburt Üniversitesi ne yapıyor? Trabzon, Erzurum, Gümüşhane, Erzincan ve hatta Giresun’un bile gündeminden düşürmediği bu önemli konuda Bayburt Üniversitesi neden sessiz? Bir açıklama, bir basın toplantısı, bir araştırma veya bir çalışma yapılacak mı? Kamuoyu oluşturma konusunda Bayburt Üniversitesi’nin rolü ne olacak? Bayburt Üniversitesi, bu önemli konuda Bayburt’a destek çıkma konusunda geç mi kalıyor? İşte tüm bu sorular Bayburt Üniversitesi heyetinin Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette gündeme geldi.

Demiryolu konusunda Bayburt Üniversitesi'nde bir çalışma var mı?

Bayburt Üniversitesi ve öğrencileri, yıl boyunca gerçekleştirdikleri kampanya ve organizasyonlarla takdir topladıSon günlerin bölgede en çok konuşulan ve tartışılan konularından biri olan demiryolu güzergahı konusunda Bayburt Üniversitesi ne yapıyor? Trabzon, Erzurum, Gümüşhane, Erzincan ve hatta Giresun’un bile gündeminden düşürmediği bu önemli konuda Bayburt Üniversitesi neden sessiz? Bir açıklama, bir basın toplantısı, bir araştırma veya bir çalışma yapılacak mı? Kamuoyu oluşturma konusunda Bayburt Üniversitesi’nin rolü ne olacak? Bayburt Üniversitesi, bu önemli konuda Bayburt’a destek çıkma konusunda geç mi kalıyor? İşte tüm bu sorular Bayburt Üniversitesi heyetinin Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette gündeme geldi.

Rektör Mollamahmutoğlu, demiryolu güzergahı tartışmalarını ve hızlı tren projesini yakından takip ettiğini söyledi.Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, demiryolu güzergahı tartışmalarını ve hızlı tren projesini yakından takip ettiğini söyledi. Konu ile ilgili Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Şeref Oruç ile görüştüğünü söyleyen Mollamahmutoğlu, “bu proje sadece Bayburt için değil, bölge için de çok önemli” dedi.

Proje ile ilgilendiklerini ve gelişmeleri takip ettiklerini açıklayan Rektör Mollamahmutoğlu, “gerekli olan desteği Bayburt Üniversitesi olarak vereceğiz” dedi.

REKTÖR MOLLAMAHMUTOĞLU, BAYBURT ÜNİVERSİTESİ'NİN 2010 VİZYONUNU ANLATTI VE "HER ŞEY ÇOK FARKLI OLACAK" DEDİ

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.