Demirözü’nde “Bilim Şenliği”

Demirözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okul öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Şenliği ve yılsonu sergisi ilgiyle izlendi. Pansiyonlu İlköğretim Yatılı Okulu salonunda düzenlenen şenliğe, Demirözü İlköğretim, Demirözü 75. Yıl Yatılı İlköğretim, Gökçedere, Beşpınar Şehit Gürcan Yavuz ve Kalecik İlköğretim okulu öğrencileri katıldı. Yıl içerisinde Fen, Teknoloji, Görsel Sanatlar ve Tasarım derslerinde hazırlığı yapılan  “Bilim Şenliği Yıl Sonu Sergisi”nin açılışını Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Selami Ersen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahyettin Baştürk, öğretmenler ve öğrenciler birlikte gerçekleştirdi.  

Demirözü’nde “Bilim Şenliği”

Kaymakam Turgay Ünsal, deney yapan öğrencilerle yakından ilgilendiDemirözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okul öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Şenliği ve yılsonu sergisi ilgiyle izlendi. Pansiyonlu İlköğretim Yatılı Okulu salonunda düzenlenen şenliğe, Demirözü İlköğretim, Demirözü 75. Yıl Yatılı İlköğretim, Gökçedere, Beşpınar Şehit Gürcan Yavuz ve Kalecik İlköğretim okulu öğrencileri katıldı. Yıl içerisinde Fen, Teknoloji, Görsel Sanatlar ve Tasarım derslerinde hazırlığı yapılan  “Bilim Şenliği Yıl Sonu Sergisi”nin açılışını Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Selami Ersen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahyettin Baştürk, öğretmenler ve öğrenciler birlikte gerçekleştirdi.

 





Öğrenci ve öğretmenlerden yapılan çalışmalar ilgili bilgi alan Kaymakam Ünsal, başarılar dilediBilim şenliğinde ilgi çeken bölümlerden biri de resim sergisi oldu















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.