Demirözü Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi

Bayburt Üniversitesi'nin 10 güne yayılan mezuniyet etkinlikleri, Demirözü Meslek Yüksekokulu’nun veterinerlik ile yönetim ve organizasyon bölümlerinin mezuniyet programı ile devam etti.

Demirözü Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi'nin 10 güne yayılan mezuniyet etkinlikleri, Demirözü Meslek Yüksekokulu’nun veterinerlik ile yönetim ve organizasyon bölümlerinin mezuniyet programı ile devam etti. 

Demirözü’ndeki programda aynı zamanda Demirözü MYO’nun ilk mezunları olan öğrencilerden başta yüksekokul birincisi Özlem Ergül, ikincisi Erkan Kılıç ve üçüncüleri Ezgi İrem Irmak ile Yasemin Keskin olmak üzere dereceye girenler ödüllendirildi.

Törenin ardından öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Mezunları bu mutlu günlerinde Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ile birlikte öğrencilerin aileleri ve üniversite hocaları da yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.