Dede Korkut Koleji'nden tanıtım

Bu yıl içerisinde kurulan Özel Bayburt Dede Korkut Koleji eğitim öğretim yılı öncesi bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Dede Korkut Koleji'nden tanıtım
Bayburt Postası - Bu yıl içerisinde kurulan Özel Bayburt Dede Korkut Koleji eğitim öğretim yılı öncesi bir tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda; eğitim hayatına yeni başlayacak olan kolejin 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır olduğu belirtildi.

Yenilikçi eğitim öğretim anlayışı ile öğrencilerine yaşam boyu başarının yolunu açmayı hedefleyen Özel Bayburt Dede Korkut Koleji Kurucuları Raci Bayrak ve Serhat Kılıç, Dede Korkut Kolejiyle ilgili açıklamalar yaptılar. Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul kademesinde bütün branşlarda iddialı olduklarını ve alanlarında en iyi kadroyla yola çıktıklarını dile getiren idareciler, özel kolej imkanlarının en iyisini öğrencilerine sunacaklarını belirterek, kararsızlık içerisinde olan velilerin mutlaka Dede Korkut Kolejini ve ekibini görmeden ve kendileriyle istişare etmeden karar vermemeleri gerektiğini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.