Çoruh Kart için destek istiyorlar

Bayburt Üniversitesi öğrencileri esnaftan indirim alabilmek için yeni bir uygulamaya gidiyor.

Çoruh Kart için destek istiyorlar
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi öğrencileri esnaftan indirim alabilmek için yeni bir uygulama başlatıyor. Kentteki pahalılıktan yakınan öğrenciler adına Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Barbaros Çeçen, Çoruh Kart projesi başlattı. Öğrencilere alışverişlerde belirli esnaftan indirim alabilmek için Çoruh Kart projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Çeçen, üniversite yönetiminden konuyla ilgili destek aldıklarını, şu ana kadar yapılan görüşmelerde ise esnaftan olumlu cevap aldıklarını söyledi.

Bayburt esnafının da konuya daha fazla duyarlılık göstermesini isteyen Çeçen yaklaşık 2 gündür esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Şuana kadar ziyaret ettiğimiz esnafımızdan tam destek aldık. Bundan sonra da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Tüm esnaflarımızdan konuya duyarlılık göstermesini ve öğrenci kardeşlerimize destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mamudo 9 yıl önce

esnafa kım destek olacak