"Çağrı Merkezi Operatörlüğü" kursu açılacak

Bayburt Üniversitesi tarafından, "Çağrı Merkezi Operatörlüğü" kursu organize edilecek.

"Çağrı Merkezi Operatörlüğü" kursu açılacak
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi tarafından, "Çağrı Merkezi Operatörlüğü" kursu organize edilecek. 50 saatlik eğitimin verileceği kursun ücreti 200 TL. 

Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Hükümet Yatırım Destek Programı doğrultusunda bölgede yapılacak yatırımlara iş gücü yetiştirmek üzere kurslar düzenlemeye devam ettiklerini bildirdi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bu kapsamda Çağrı Merkezi Operatörlüğü Sertifika Programı organize edileceğini vurgulayan Coşkun, şunları kaydetti:

"Kurs, 25 Şubat-17 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Programa katılacaklar, 50 saatlik çağrı merkezleri temel eğitimi alarak, hizmet sektörü alanında çalışabilecekler. En az lise mezunu olan adaylara, hafta sonları üniversitemizin Dede Korkut Külliyesi'nde eğitim verilecek."

Coşkun, programa kesin kayıtların 21-24 Şubat'ta gerçekleştirileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.