Büyüyen bir Bayburt Üniversitesi

Bayburt Üniversitesi fiziki alan olarak büyümeye devam ediyor. Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Haziran Ayı İl Genel Meclisi olağan toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, Bayburt Üniversitesinin kullanımı için yaklaşık 7 dönüm arsanın daha tahsis edildiğini açıkladı. Kararın alındığı toplantıya katılan Bayburt Üniversitesi İnşaat Dairesi Başkanı Mustafa Muharrem Akın, bu alanda gerçekleştirilecek proje hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi. Tahsis edilen 7 dönümlük yeni alana lojman, kongre salonu ve sosyal tesis inşa edilecek. Bayburt Üniversitesi’ne tahsis edilen 7 dönümlük arazi Zahit Mahallesi Çilçil mevkisinde bulunuyor.   

Büyüyen bir Bayburt Üniversitesi

Bayburt Üniversitesi’ne tahsis edilen 7 dönümlük arazi Zahit Mahallesi Çilçil mevkisinde bulunuyorBayburt Üniversitesi fiziki alan olarak büyümeye devam ediyor. Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Haziran Ayı İl Genel Meclisi olağan toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, Bayburt Üniversitesinin kullanımı için yaklaşık 7 dönüm arsanın daha tahsis edildiğini açıkladı. Kararın alındığı toplantıya katılan Bayburt Üniversitesi İnşaat Dairesi Başkanı Mustafa Muharrem Akın, bu alanda gerçekleştirilecek proje hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi. Tahsis edilen 7 dönümlük yeni alana lojman, kongre salonu ve sosyal tesis inşa edilecek. Bayburt Üniversitesi’ne tahsis edilen 7 dönümlük arazi Zahit Mahallesi Çilçil mevkisinde bulunuyor. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.