Bir rüya gerçek oldu… İlk tanıtım elçileri Türkiye’ye dağıldı…

Bayburt Üniversitesi’nin ilk mezunları için düzenlenen tören, unutulmaz anlara sahne oldu. Öğrencilerin coşkusu ile eğitmenlerin mutluluğunun bir araya geldiği gecede heyecan ve coşku bir an olsun dinmek bilmedi. Kuşkusuz gecenin en keyiflilerinden biri de Bayburt Üniversitesi Rektörü Murat Mollamahmutoğlu idi. Rektör Mollamahmutoğlu, gecede mezuniyet coşkusundan bir an olsun sıyrılıp yine üniversitenin geleceği ile açıklamalarda bulundu. Törende mutluluğunu gizlemeyen bir diğer isim ise Valimiz Kerem Al’dı. Vali Al, “bu mutlu günde beraber olmak, gurur vesilesidir. Bir rüya gerçek oldu. Bu rüyayı hep birlikte yaşıyoruz.” Dedi. Vali Al, konuşmasını şöyle sürdürdü:  

Bir rüya gerçek oldu… İlk tanıtım elçileri Türkiye’ye dağıldı…

Mezun olan Bayburt Üniversitesi öğrencileri mezuniyet töreninde doyasıya eğlendiBayburt Üniversitesi’nin ilk mezunları için düzenlenen tören, unutulmaz anlara sahne oldu. Öğrencilerin coşkusu ile eğitmenlerin mutluluğunun bir araya geldiği gecede heyecan ve coşku bir an olsun dinmek bilmedi. Kuşkusuz gecenin en keyiflilerinden biri de Bayburt Üniversitesi Rektörü Murat Mollamahmutoğlu idi. Rektör Mollamahmutoğlu, gecede mezuniyet coşkusundan bir an olsun sıyrılıp yine üniversitenin geleceği ile açıklamalarda bulundu. Törende mutluluğunu gizlemeyen bir diğer isim ise Valimiz Kerem Al’dı. Vali Al, “bu mutlu günde beraber olmak, gurur vesilesidir. Bir rüya gerçek oldu. Bu rüyayı hep birlikte yaşıyoruz.” Dedi. Vali Al, konuşmasını şöyle sürdürdü:  

Vali Kerem Al, öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi“Bilindiği üzere Üniversiteler toplumların aydınlanma merkezleridir. Ülkeler önlerine büyük hedefler koyarken bunlara ulaşmak için kaliteli insanlar yetiştirir. Bu kaliteli insanları yetiştiren toplumlar çağdaş toplumlardır.

Sevgili gençler, bugün truva atından ülkenin topraklarına iniyorsunuz. Burada Bayburt’tan sizlere hoşçakal derken, ülkemizin geleceğine hoşgeldiniz diyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki diplomanızda yazan Bayburt Üniversitesi ibaresi ile gittiğiniz her yerde birer fahri tanıtım elçimiz olacaksınız.”

Törende yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi. Kapalı Spor salonunda düzenlenen programa ayrıca Bayburt Milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Garnizon Komutanı İstihkam Kurmay Albay İkrami Özturan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bülent Çakar, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bayburt Üniversitesi Öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen tören renkli görüntiülere sahne olduGecenin mutlu isimlerinden biri de Bayburt Milletvekili Ülkü Gökalp Güney'di

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bayburt Milletvekili Fettani Battal'da ilk mezunların heyecanına ortak olanlardandı...Vali Kerem Al, mezun olan öğrencilere artık hepiniz birer fahri tanıtım elçimizsiniz dedi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezuniyet gecesine Bayburt barları damgasını vurdu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.