Bilim ve Sanat Merkezi’nden Tübitak Bilim Fuarı

Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi tarafından açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü.

Bilim ve Sanat Merkezi’nden Tübitak Bilim Fuarı
Bayburt Postası - Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi tarafından açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü.

Fuarın açılış törenine katılan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, fuardaki projeleri yakından inceleyerek, projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldı. 

Yaparak, Yaşarak ve Anlayarak Daha Kalıcı Eğitim…

Öğrencileri yaptıkları projelerden dolayı tebrik ve takdir eden Başkan Memiş, son yıllarda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının okullarda bilimsel gelişmenin artması yönünde önemli rol üstlendiğine dikkat çekti. Başkan Memiş, ezbercilikten çok öğrencilerin yaparak, yaşayarak ve anlayarak öğrenmelerinin daha kalıcı olacağını söyledi. Öğretmenlerin yönlendirmeleriyle öğrencilerin de gayret ve emekleriyle böyle projelerin ortaya çıkabileceğini dile getiren Başkan Memiş, onların geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlanacağını, bireysel projelerin yanı sıra ulusal ve uluslar arası düzeyde de projeler ortaya çıkabileceğini ifade etti.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışına Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Milli Eğitim Müdür Yardımları ile Şube Müdürleri, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Aydın Doğan ve öğrencilerin aileleri katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.