Bilim şenliğine “mucit esnaf” daveti

Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim (METEF) Fuarı, Kız Meslek Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Törene Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Vali Yardımcıları Erkan Karahan ve Erdoğan Temizyürek, Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Selim Ağın, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Yumak ile daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Selim Ağın, önceki yıllarda Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı olarak düzenlenen fuarın bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı olarak düzenleneceğini ifade etti.

Bilim şenliğine “mucit esnaf” daveti

Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı, Kız Meslek Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldıBilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim (METEF) Fuarı, Kız Meslek Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Törene Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Vali Yardımcıları Erkan Karahan ve Erdoğan Temizyürek, Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Selim Ağın, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Yumak ile daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Selim Ağın, önceki yıllarda Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı olarak düzenlenen fuarın bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı olarak düzenleneceğini ifade etti.

Fuar, Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H. Ali Polat tarafından kesilen kurdele ile başladı.Ağın; “Bu fuara önümüzdeki yıldan itibaren sadece okul öğrencilerimizin ürettiği proje ve ürünler değil Bayburt esnafının ürettiği ürün ve projelerinde katılımını sağlayarak daha kapsamlı bir Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı açacağız.” dedi.
 
Konuşmaların ardından Bilim Şenliği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı, Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı H. Ali Polat tarafından kesilen kurdele ile başladı. Fuarda ilköğretim öğrencilerinin el becerileri ve teknoloji alanında 1 yıl içerisinde hazırladıkları ürünler sergileniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.