Bilgi ile yarışmak keyif verdi

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ile Birikim Dershanelerinin ortak düzenlediği bilgi yarışması İstanbul Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinde gerçekleşti. Organizasyona Bayburtlu hemşerilerimizin yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Necati Durmuş, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur ve Birikim Dershaneleri öğretmenleri katıldı. Bilgi yarışmasına Güneşli, Işıkova, Karayaşmak, Kavacık, Taşçılar ve Çayıryolu köyünden gençler katıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen bilgi yarışmasında ipi Karayaşmak köyü gençleri göğüsledi. Yarışma sonrası dereceler şu şekilde oluştu:  

Bilgi ile yarışmak keyif verdi

Öğrenciler hem yarıştı hem de eğlendiBayburt Kültür ve Yardım Derneği ile Birikim Dershanelerinin ortak düzenlediği bilgi yarışması İstanbul Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinde gerçekleşti. Organizasyona Bayburtlu hemşerilerimizin yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Necati Durmuş, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur ve Birikim Dershaneleri öğretmenleri katıldı. Bilgi yarışmasına Güneşli, Işıkova, Karayaşmak, Kavacık, Taşçılar ve Çayıryolu köyünden gençler katıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen bilgi yarışmasında ipi Karayaşmak köyü gençleri göğüsledi. Yarışma sonrası dereceler şu şekilde oluştu:

 

 

1. Karayaşmak
2. Çayıryolu
3. Taşçılar
4. Işıkova
5. Güneşli
6. Kavacık

Yarışma sonrası, programda bir de tiyatro gösterisi vardı. “Mutfaktaki Deli” isimli tiyatro oyunu beğeni ile izlendi. Program, yarışmaya katılan öğrenci ekiplerine günün anısına plaket ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.