Beşpınar'da Bilim Fuarı

Beşpınar Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen Tübitak 4006 Bilim Fuarı katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Beşpınar'da Bilim Fuarı
Bayburt Postası - Beşpınar Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen Tübitak 4006 Bilim Fuarı katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Demirözü Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ve çok sayıda davetlinin katıldığı bilim fuarında 40'a yakın proje sergilendi.   

Okul öğrencilerinin çeşitli gösterilerle renk kattığı etkinlikte proje koordinatörü Fen Bilgisi Öğretmeni Emre Özel öğrencileriyle birlikte vatandaşlara bilgiler verdi.  

Öğrencilerine ve katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Özel, "Gelecek yıllarda daha da güzel ve önemli projelere imza atacaklarına inandığım öğrencilerime ve bugün burada bizleri yalnız bırakamayan sayın Kaymakamımız Zihni Yıldızhan ve Demirözü Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kahraman'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.