BAYÜ'de mezuniyet heyecanı devam ediyor

Bayburt Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu tüm hızıyla devam ediyor.

BAYÜ'de mezuniyet heyecanı devam ediyor
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bir gün yerine birkaç güne yayılan mezuniyet programının üçüncü etkinliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F.) mezunları için Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesinde yapıldı. 

Programda mezun olan öğrencilerden derece giren başta fakülte birincisi Murat Sayın, ikincisi Harun Aktaş ve üçüncüsü Şeyma Altun olmak üzere iktisat ve işletme bölümünü ilk üç sırada bitiren öğrenciler ödüllendirildi.

Törenin ardından öğrenciler İ.İ.B.F. önünde kurulan sahnede müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Mezunları bu mutlu günlerinde Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem ile birlikte öğrencilerin aileleri ve üniversite hocaları da yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.