Bayburt Valisi Zeliha Hanım, projelerini açıkladı

23 Nisan tüm yurtta ve Dünya da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. 23 Nisan’ın coşkuyla kutlandığı yerlerden biri de ilimiz Bayburt. Bugün özellikle öğrencilerden biri, diğerlerinden daha çok heyecanlıydı. Çünkü o öğrencimiz bu özel günde Bayburt Valisi olacaktı. Adı Zeliha Şahin’di. Bayburt Valisi olmak ona çok yakışmıştı. Küçük Zeliha, Vali olur olmaz, koltuğa oturur oturmaz sorunlarla, sorularla karşılaştı. İlk soru, koltuğu Zeliha’ya bırakan Valimiz Kerem Al’dan geldi. Küçük Vali’yi köşeye sıkıştıracak bir soruydu bu:  

Bayburt Valisi Zeliha Hanım, projelerini açıkladı

23 Nisan Bayburt Valisi Zeliha Şahin23 Nisan tüm yurtta ve Dünya da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. 23 Nisan’ın coşkuyla kutlandığı yerlerden biri de ilimiz Bayburt. Bugün özellikle öğrencilerden biri, diğerlerinden daha çok heyecanlıydı. Çünkü o öğrencimiz bu özel günde Bayburt Valisi olacaktı. Adı Zeliha Şahin’di. Bayburt Valisi olmak ona çok yakışmıştı. Küçük Zeliha, Vali olur olmaz, koltuğa oturur oturmaz sorunlarla, sorularla karşılaştı. İlk soru, koltuğu Zeliha’ya bırakan Valimiz Kerem Al’dan geldi. Küçük Vali’yi köşeye sıkıştıracak bir soruydu bu:

 

- Zeliha Hanım, Bayburt için projeleriniz nelerdir?

23 Nisan Valisi Zeliha Şahin, önce biraz düşündü ve şunları söyledi:

- 23 Nisan etkinlikleri Bayburt'ta daha etkin kutlanılması gerekiyor. Bu kapsamda yapılacak etkinliklere değişik illerden ve ülkelerden çocuklar davet edilerek dünya barışına katkıda bulunulabilir.

Artık söz Zeliha’nındı, bir bir sıraladı projelerini:

- Bayburt'un en büyük problemi göçtür. Sebepleri araştırılarak göç sorununun önüne geçilebilir.

- İlimizde bu baharda başlanmak üzere ağaçlandırma seferberliği başlatılmalı, her vatandaşımızın bu seferberliğe katkı yapması sağlanmalıdır.

- Eğitim bir milletin geleceğidir. Bu düşünceden yola çıkarak eğitime daha fazla önem verilmelidir. Özellikle okullarda çocuklarımızın etkin şekilde yararlanabilecekleri spor tesisleri yapılabilir.

Küçük Vali Zeliha ŞahinValimiz Kerem Al, Zeliha’ya bu soruyu sorduğuna soracağına pişman olmuştu! Ama yine de çok memnundu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, sorunları bilerek, çözüm yollarını düşünerek büyüyordu.

Valilik makamında yaşanan bu diyaloglara Belediye Başkanı H.Ali Polat, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Kaleardı 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdür Vekili Mevlüt Birkan ve öğrenciler Furkan Kemal Yıldırım ve Talha Taşkın da şahit olmuştu.

Küçüklerimiz büyük makamlara, 23 Nisan coşkusu ve bilinci ise çocuklarımıza çok yakışıyordu. 23 Nisan’ımız bir kez daha kutlu olsun.

 

 

Bayburt Valiliği Makam Odasında 23 Nisan Hatırası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.