Bayburt Üniversitesi’nin sekizinci fakültesi açılıyor

Bayburt Üniversitesi, fakültelerine bir yenisini daha ekledi.

Bayburt Üniversitesi’nin sekizinci fakültesi açılıyor
Bayburt Postası - Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Bayburt Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun Fakülteye dönüştürülmesine ilişkin başvuruyu kabul etti.   

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun memnuniyetini dile getirirken, sürekli gelişme ve evrensel kalite standartlarını öncelikli tutan kadrolarının, çağdaş dünyadaki tüm gelişmeleri takip halinde olduğunu söyledi.

Bu dönüşümün, güncel entegrasyonun bir parçası olduğunu söyleyen Coşkun, bölgenin gelişimi açısından oldukça önemli bir adım attıklarını belirtti. Coşkun, desteklerinden dolayı Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal’a özel teşekkürlerini ileterek, “Bayburt Üniversitesi’nin bugün geldiği gurur verici noktada, Sayın Bakanımızın emeği çok büyüktür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Genç Osman 6 yıl önce

Bayburt ismiyle yorum yapan kardes "eleştiri" kotu bi sey degildir. Hele memleketi icin uzulen adamin elestirisi kiymetlidir. Kimse de elestirilemez degildir. Adam yazmis iste cevap ver, niye acikogretimden bile dusuk senin iktisat, isletme bolumlerin? Fakulte acilmasi ihtiyaca binaen mi? Fizibilite etudu yapilmis mi? Bilim uretiliyor mu bilim? "Gecesini gunduzune katmis calisiyor" derken yaninda misin ne biliyorsun? Kimsenin sofrayi yikma hevesi yok, sofra demisken acaba o sofradan kuvvetli nasiplenenlerden misin merak ediyor insan? Neyse yine de bir seyler yazmissin saygi duymak gerekir.

Avatar
DrJivago 6 yıl önce

Kuruldugunda "japon universiteleriyle yarisacagiz" diyorlardi.10 yil oldu yarisabildigini goren var mi? Iibf bolumleri acikogretimden dusuk puanla ogrenci aliyor. Sonra da Avrupa bizi giskanii..Hey yavrum heyy

Misafir Avatar
hahaha 6 yıl önce @DrJivago

bir tane bilimsel yayın makale proje ödülü aldıklarını görmedi. reklam panolarına bayburt üniversitesi misafirhanesinin hamamının ve havuzunun resmini koymuş onunla övünüyorlar . Yazık bütçeden aldığınız paraya yazık aldığınız her kuruş israf. İİBF yi bitiren öğrenci , diplomasını aldığı memura ben şimdi bununla ne yapcam demiş. Allah aşkına kapatın şurayı da devletin parasını ziyan etmeyin.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburt vatanım 6 yıl önce

Bu üniversite de ne zaman bayburtlu akademisyenler istihdam edilecek, hakları yenmeyecek... insanlar ne sıkıntılar yaşıyor bırakın reklamı icraat gerek.. Rabbimiz hesapları en güzel şekilde görendir elbet hesaplar sorulacak. Daha fazla çalışmalı her daim

Avatar
Postaci 6 yıl önce

He canim he kurulunca rektor kurdu der rektoru oversiniz kurulmayinca da rektor ne yapsin yök izin vermiyor, kurmuyor diye yök e ve baskalarina sallarsiniz. Var mi basari siralamasina bi diyecegin bayburt rumuzlu arkadas sen onu soyle.

Avatar
Gada 6 yıl önce

2017 Eylül Urap arastirmasinda 148 üniversite arasinda 103.sirada olan bir universitenin rektorü bölge gelişiminden bahsediyor. Buyrun size kalite dostlar.Yazik memleketime yazik..

Misafir Avatar
Bayburdi 6 yıl önce @Gada

Ne olacaktı Odtü ile mi yarışacaktı? Bayburt daha kaç yıllık üniversite ki bu işler elbette zaman alacaktır. Ayrıca 103. olması bile bir başarıdır ülkede nüfusu en düşük il olduğumuzu unutmayalım. Rektörümüze başarılar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Rektör çalışıyor. Üniversiteyi büyütüyor. Bazı yorumcular neden Üniversitede bayburtlular alınmıyor diye yakınıyorlar. Bilgisi olan varsa en ayrıntılı yazmalı

Avatar
bayburt 6 yıl önce

eleştiriler şimdi burada kopar,2013 yılından sonra adam 4 fakülte kurmuş. 4 meslek yüksekokulu 2 yüksekokul kurmuş öğrenci sayısını 11000 bine dayandırmış.adam daha ne yapsın.gecesini gündüzüne katmış calışıyor.siz hala bu yemekte bana neden tatlı vermediniz deyip sofrayı yıkmaya heveslisiniz.

Avatar
Baybars 6 yıl önce

Gadamisan nesen sehende hesbiseyi begenduremeduk