Bayburt Üniversitesini Bayburt Taşı ısıtacak

Bayburt Postası – Yeni eğitim yılı için hazırlıkların aralıksız sürdüğü Bayburt Üniversitesi, adeta Bayburt taşı ile sarmalanıyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve zaman zaman reklam sorunu yaşayan Bayburt taşını, Bayburt’ta en iyi tanıtacak kurumlarımızdan olan Bayburt Üniversitesi’nin bir elbise gibi “Bayburt Taşı” giyiniyor olması, takdir ve ilgi duyuyor. Üniversite giriş ve çıkış kapılarının yanı sıra Rektörlük binası çevresinde bulunan bazı binalarında Bayburt Taşı ile kaplanması, daha şimdiden muhteşem bir Bayburt Üniversitesi fotoğrafını müjdeliyor.

Bayburt Üniversitesini Bayburt Taşı ısıtacak

Bayburt Üniversitesini Bayburt Taşı ısıtacakBayburt Postası – Yeni eğitim yılı için hazırlıkların aralıksız sürdüğü Bayburt Üniversitesi, adeta Bayburt taşı ile sarmalanıyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve zaman zaman reklam sorunu yaşayan Bayburt taşını, Bayburt’ta en iyi tanıtacak kurumlarımızdan olan Bayburt Üniversitesi’nin bir elbise gibi “Bayburt Taşı” giyiniyor olması, takdir ve ilgi duyuyor. Üniversite giriş ve çıkış kapılarının yanı sıra Rektörlük binası çevresinde bulunan bazı binalarında Bayburt Taşı ile kaplanması, daha şimdiden muhteşem bir Bayburt Üniversitesi fotoğrafını müjdeliyor.

Bayburt taşıyla sarmalanan, Bayburt taşıyla ısınan, Bayburt taşıyla büyüleyen ve Bayburt taşını tanıtan bir Bayburt Üniversitesi düşü, uzak değil artık. “Bayburt Taşı”nı Bayburt’un şehirsel görünümünde kullanamayışımıza güzel bir örnek teşkil edeceğine inandığımız bu çalışmaya emek verenleri tebrik ediyor ve kutluyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.