Bayburt Üniversitesi, protokol üyelerini ağırladı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt’taki kamu kurum amirleriyle kahvaltı da bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi, protokol üyelerini ağırladı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt’taki kamu kurum amirleriyle kahvaltı da bir araya geldi.

Demirözü yolu üzerinde yeni faaliyete geçen Konukevi’nde gerçekleşen ve Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Mehmet Nail Yiğit, Bayburt eski Milletvekili Fetani Battal ve kamu kurum müdürlerinin katıldığı kahvaltıda bir konuşma yapan Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesi’nin daha da gelişmesi için kamu kurumlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi.

Bayburt protokolü ile yapılan kahvaltının kurumlar arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da artması noktasında önemli bir buluşma olduğunu söyleyen Coşkun, "Üniversitemizin gelişimi noktasında kamu kurum müdürlerimizin her zaman desteklerini alıyoruz. Yeni hizmete giren konukevimizdeki kahvaltıda kamu kurum müdürlerimizin bir araya gelmesi ilimizdeki dayanışma adına çok önem arz ediyor. Hizmetlerin daha da iyi bir düzeye gelmesi birlik ve beraberlikle oluyor.  Bu açıdan bizler birbirimize destek olmak zorundayız. Öğrencilerimize en iyi hizmeti sunma noktasında ilimizdeki idarecilerimizle birlikte büyük çaba sarf ediyoruz. Bu konuda hep beraber öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu kahvaltı buluşmasının yanında bir dayanışma etkinliğiydi" dedi.

Rektör Coşkun, konukevinin belli bir ücret karşılığında kamu kurumlarının da etkinliklerine açık olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güleyimmi üzüleyimmi 10 yıl önce

şu haberleri anlayamıyorum. yani buluşsunlar ve yesinler. afiyet şeker olsunda kimene? nedir yani hizmetmidir böyle bir araya gelip yemekli poz vermek :)))