Bayburt Üniversitesi öğrencilerini kim karşılayacak?

Bayburt Postası – Bayburt Üniversitesi’ne kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve velileri yavaş yavaş Bayburt’a gelmeye başladı. Üniversitesi olan şehirler bu dönemde çeşitli hazırlıklar yapıyor, peki benzer hazırlıklar Bayburt’ta var mı? Mesela Bayburt Otogarı’nda bir “Öğrenci Danışma Merkezi” kuruldu mu? Özel araç dışında Bayburt’a ulaşım konusunda tek yol olan Karayolu ile Bayburt’a gelecek olan öğrenci ve velileri kayıt yaptıracakları yüksek okul veya fakülteye götürmek için bir araç tahsis edildi mi? Bayburt Üniversitesi, bu konu ile ilgili tüm ayrıntıları düşünmüş ve hazırlıkları yapmış.

Bayburt Üniversitesi öğrencilerini kim karşılayacak?

Üniversite öğrencilerini kim karşılayacak?Bayburt Postası – Bayburt Üniversitesi’ne kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve velileri yavaş yavaş Bayburt’a gelmeye başladı. Üniversitesi olan şehirler bu dönemde çeşitli hazırlıklar yapıyor, peki benzer hazırlıklar Bayburt’ta var mı? Mesela Bayburt Otogarı’nda bir “Öğrenci Danışma Merkezi” kuruldu mu? Özel araç dışında Bayburt’a ulaşım konusunda tek yol olan Karayolu ile Bayburt’a gelecek olan öğrenci ve velileri kayıt yaptıracakları yüksek okul veya fakülteye götürmek için bir araç tahsis edildi mi? Bayburt Üniversitesi, bu konu ile ilgili tüm ayrıntıları düşünmüş ve hazırlıkları yapmış.

Ve diğer bir ayrıntı: Yurtlar… Yurt konusunda gerek devlet, gerekse özel işletmelerin çeşitli önlemler alıp, danışma büroları oluşturması beklenen diğer bir çalışma. Her yıl büyümesi ve genişlemesi beklenen Bayburt Üniversitesi için sadece üniversite yöneticilerimizin değil tüm kuruluşların büyük düşündüğünü düşünüyor, eğitim için Bayburt’umuza gelmeye başlayan öğrenci ve ailelerine “hoş geldiniz” diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.