Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Kültür ve Edebiyat Dergisi

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Mürekkep Lekesi isimli bir öğrenci dergisi çıkardı.

Bayburt Üniversitesi Öğrencilerinden Kültür ve Edebiyat Dergisi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Mürekkep Lekesi isimli bir öğrenci dergisi çıkardı. Gençlik kültürünü edebiyatla birleştiren derginin ikinci sayısı çıktı.

Öğrencilerin bireysel çabaları ve üniversitenin desteği ile çıkan Mürekkep Lekesi dergisi, henüz oldukça yeni olmasına rağmen çok sayıda okuyucunun ilgisini çekti. Bu dergi ile kendilerini ifade etme fırsatı bulduklarını ve öğrencilere edebiyatı sevdirmek istediklerini söyleyen dergi ekibi, gelecek sayılarda içeriği daha fazla zenginleştireceklerini ve üniversite kültürünü yansıtan bir eser ortaya koyacaklarını ifade etti. Ekip ayrıca, derginin herkese açık olduğunun altını çizerek, tüm öğrenci ve akademisyenlerin yayın sürecinde yer almasını çok istediklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a ilgilerinden dolayı özellikle teşekkür eden öğrenciler, üniversitenin desteğini her aşamada hissettiklerini dile getirdi.

Sürekli genişleyen dergi ekibi, Aykut Palabıyıklı, Zeynep Şahin, Adnan Hancı, Şensu Şen, Fatih Abaylı, Özge Çakır ve Muhammed Ali Atıcı’dan oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 6 yıl önce

İşte bu tebrikler