Bayburt Üniversitesi o yarışmada Türkiye ikincisi

Bayburt Üniversitesi Proje ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri "Space Apps Challenge" isimli proje yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

Bayburt Üniversitesi o yarışmada Türkiye ikincisi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Proje ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri "Space Apps Challenge" isimli proje yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye’den birçok üniversitenin katıldığı Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi "NASA"nın öncülüğünü yaptığı 20-24 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara'da Tük Hava Kurumu Üniversitesinde yapılan yarışmaya Bayburt Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Musa Yankın, Tuğçe Demir ve Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencisi İlham Taha Oğulluk katıldı.

"Bal-Ast-Manyetik Alan Kontrolü" isimli projeleriyle Bayburt Üniversitesini başarıyla temsil eden öğrenciler Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, elde ettikleri dereceden dolayı öğrencileri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.