Bayburt Üniversitesi'nden yardım kermesi

Bayburt Üniversitesi Değişim ve Gelişim Kulübü ile Kent ve Çevre Değerlerini Koruma Kulübü tarafından kermes düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi'nden yardım kermesi
Bayburt Üniversitesi Değişim ve Gelişim Kulübü ile Kent ve Çevre Değerlerini Koruma Kulübü tarafından kermes düzenlendi. Dede Korkut Külliyesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önündeki kermese Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile idari ve akademik bir çok isim katıldı.

Kermesin açılışında Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Kulübü öğretim üyesi ve aynı zamanda keman virtüözü Doç. Dr. Lale Hüseynova bir konser verdi. Bayburt Üniversitesi akademik personeli ve eşlerinin bizzat yaptıkları yiyecek ve giyeceklerin sergilendiği kermesin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı'na teslim edilecek. Kermes 10 Mayıs 2017’ye kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.