Bayburt Üniversitesi'nden Dünya Gıda Günü etkinliği

Bayburt Üniversitesi'nde 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir program gerçekleşti.

Bayburt Üniversitesi'nden Dünya Gıda Günü etkinliği
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir sunum düzenlendi.

Programa; Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Serencam, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Filiz Aygün, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Organik Tarım İşletmeciliği ve Gıda İşleme bölümleri öğretim üyeleri tarafından 'Açlığın Önlenmesi ve Gıda Güvencesinin Sağlanması', 'Kovandan Gelen Sağlık: Arı Ürünleri', 'Fonksiyonel Gıdalar ve Sağlık Üzerine Etkileri' ve 'Gıda Güvenliği İçin Tarımda Sürdürülebilirlik ve Organik Tarım' konuların ele alındığı sunumlar gerçekleştirildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner268

banner277