Bayburt Üniversitesi'nde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Bayburt Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu

Bayburt Üniversitesi'nde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı enstitü ve fakültelere ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı.

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte ve enstitü kurulması ile bazı yüksekokul ve enstitülerin kapatılması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Bayburt Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Ayrıca, Bayburt Üniversitesine bağlı Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler enstitüleri ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Sağlık Yüksekokulu kapatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akademisyen 5 yıl önce

çok iyi düşünülmüş.diğer anabilim dallarında yüksek lisans açılacağı zaman yök problem çıkarıyordu şimdi üniversite bu problemi ortadan kaldırmış.akıllıca olmuş.