Bayburt Üniversitesi'nde kar keyfi

Bayburt Üniversitesi öğrencileri karın keyfini çıkardı.

Bayburt Üniversitesi'nde kar keyfi
Bayburt Postası - Bayburt, beklenen karın yağmasıyla beyaza bürünürken Dede Korkut ve Baberti Külliyelerindeki öğrenciler kartopu oynayarak keyifli anlar geçirdi.

Yaklaşan finaller öncesinde öğrencilerin ve akademisyenlerin stres atmasına vesile olan kar yağışı, kent geneli ve külliyelerde karpostallık görüntüler oluşturdu. Karın yağışını fırsat bilen öğrenciler kendilerini dışarıya atarak gönüllerince eğlendi. Yoğun kartopu savaşlarının yaşandığı anlardaki eğlenceye akademisyenler de ortak oldu. Özellikle Akdeniz ve Ege taraflarından gelen öğrenciler, yoğun kar yağışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Öğrenciler ve akademisyenler kar yağışının kentte yarattığı beyaz örtüye hayran kaldıklarını belirterek, Bayburt’un kışın en güzel yaşandığı kentlerden biri olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.