Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı olağanüstü toplandı

Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı olağanüstü toplandı.

Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı olağanüstü toplandı
Bayburt Postası - Üyelerin tam katılımıyla gerçekleşen olağanüstü toplantıda, Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı ve Yargıtay Onursal Başkanvekili Abdülkadir İlhan, 2015 yılında kurulan vakfın ilk yılında 10 öğrenciye burs verildiğini, şimdilerde bu sayının 80 öğrenciye yükseldiğini söyledi. İlhan, güçlü bir dayanışma ile birlikte bu sayıyı arttıracaklarını belirtti.

İlhan’dan sonra söz alan Samsun Valisi Osman Kaymak, vakfın etkinliğini arttırmak için şehir dışında da çalışmak gerektiğini söyledi.

Yapılan yönetim kurulu seçiminde Abdülkadir İlhan yeniden Başkan seçilirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Nihat Güven Purut, Yusuf Elçi, Süleyman Seyhan, Turgut Çalışkan ise yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Yeni yönetim kurulu ile birlikte toplantıya, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve vakıf üyeleri katıldı.

Vali Kaymak'tan Rektör Coşkun'a ziyaret 

Öte yandan vakıf toplantısı için memleketine gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Üniversitenin şehir dinamikleri ve kent kültürüne katkılarını periyodik olarak takip ettiğini dile getiren Kaymak, mevcut gelişim çizgisinin sevindirici olduğunu söyledi.

Rektör Coşkun ise ziyaretinden dolayı Kaymak’a teşekkürlerini ileterek, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde önemli görevlerde bulunan Bayburtlular ve kent halkı ile dayanışma içinde hareket edeceklerini ve şehri hakettiği yere taşıyacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.