Bayburt Üniversitesi, kadın personelini unutmadı

Bayburt Üniversitesi kadın çalışanlarının “Dünya (Emekçi) Kadınlar Günü”nü unutmadı.

Bayburt Üniversitesi, kadın personelini unutmadı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi kadın çalışanlarının “Dünya (Emekçi) Kadınlar Günü”nü unutmadı. Kadın personeli tek tek ziyaret eden görevliler özel günlerini kutlayarak karanfiller hediye etti. 

Dede Korkut, Babertî, Aydıntepe ve Demirözü Yerleşkelerindeki görevli kadınlar üniversite yetkililerine teşekkürlerini iletti. 

Öte yandan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun da güne özel bir mesaj yayınladı. Coşkun'un mesajı şöyle:

"Sosyo-kültürel yaşamın ayrılmaz parçası, toplumumuzun temel yapı taşı, ailenin ana unsuru olan kadınlarımız, her zaman saygının, sevginin, merhametin ve şefkatin kaynağı ve koruyucusu olmuşlar ve olmaya da devam edeceklerdir. 

Ülkemiz  kadın haklarının tüm dünyada geliştirilmesine yönelik olarak bölgesel ve uluslararası düzeyde işbirliğini desteklemekte ve Üniversitelerindeki çalışmaları ile kadın hakları konusunda büyük ilerlemeler kaydetmektedir. Üniversitemiz de kadın sorunlarını araştırma merkezi kurarak ve çeşitli programlar yaparak bu politikaya destek vermektedir. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
                                                                                                                

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.