Bayburt Üniversitesi, istediği alana kavuşuyor

Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, İnşaat Daire Başkanı Muharrem Akın ve Bayburt Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Güven Nihat Purut ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclis Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyarette İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan da hazır bulundu. İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, görüşmede yer alan konular ile ilgili şunları açıkladı: “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mollamahmutoğlu’nun bu nazik ziyareti, bizleri mutlu etmiştir. Üniversitemizin sorunlarını konuşup, butik yerleşim alanında İl Özel İdaresi’ne ait 1.300 m2’lik alanın üniversitemize aktarımı gündemimizde bulunmaktadır.

Bayburt Üniversitesi, istediği alana kavuşuyor

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Raci BayrakBayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, İnşaat Daire Başkanı Muharrem Akın ve Bayburt Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Güven Nihat Purut ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclis Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyarette İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan da hazır bulundu. İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, görüşmede yer alan konular ile ilgili şunları açıkladı: “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mollamahmutoğlu’nun bu nazik ziyareti, bizleri mutlu etmiştir. Üniversitemizin sorunlarını konuşup, butik yerleşim alanında İl Özel İdaresi’ne ait 1.300 m2’lik alanın üniversitemize aktarımı gündemimizde bulunmaktadır.

İlimiz Valisi Kerem Al’ın tensipleri ve Meclis kararıyla en kısa zamanda yerleşim alanının Üniversitemiz hizmetine katılması çalışmalarına başlama kararı aldık. Üniversitemizin her türlü sorunun da İl Genel Meclisi olarak bize düşen her türlü görevi yerine getirmek için yoğun çaba sarf edeceğimizi bilmenizi isterim.”

Rektör Mollamahmutoğlu ise yaptığı açıklama da “İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Raci Bayrak ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerimiz sunmak, Bayburt’umuzun ve Üniversitemizin sorunlarını konuşmak, akademik olarak bu sorunlara yapacağımız katkıları değerlendirmek adına böyle bir ziyaret planladık.” Dedi.

Rektör Mollamahmutoğlu, Bayburt İl Özel İdaresine ait olan 1300 m2’lik alanın üniversite bünyesine katılması için yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, Meclise başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.