Bayburt Üniversitesi'nden kınama

Bayburt Üniversitesi, Filistin'de yapılan zulümler dolayısıyla İsrail ve Amerika'yı kınadı.

Bayburt Üniversitesi'nden kınama
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’i tüm insanlık adına şiddetle kınıyoruz"

"Devletler arası diplomasi, toplumların can güvenliği ve yaşam standartlarını korumak için vardır. Diplomatik bir karar, sivil ve masum insanların özgürlük değerlerinin gaspı ve ölümleriyle sonuçlandığı andan itibaren kamu vicdanına, evrensel ahlaka ve beşeriyetin tarihine karşı işlenmiş bir insanlık suçudur. Amerika Birleşik Devletleri’nin uluslarası hukuk ve diplomasiyi yok sayarak; tüm kınamalara rağmen aldığı mesnetsiz ve gayrı-insani karar, yıllardır zulmü gören ve namlunun ucunda yaşayan Filistin halkına bir kez daha şehadet şerbetini tattırmıştır. Filistin Halkı, bir kez daha zalimin zulmü karşısında canını vermiş ancak özgürlük duruşu ve Peygamber emaneti olan Kudüs’ten taviz vermemiştir.

Filistin Halkının onurlu mücadelesi ve Kudüs’ün arkasında olduğumuzu deklare ediyoruz. İsrail’in vahşi ve insanlık dışı saldırısında şehit olan Filistinli kardeşlerimize rahmet, gazi olanlara acil şifalar diliyoruz. Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’i tüm insanlık adına şiddetle kınıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.