Bayburt Üniversitesi 11 akademik personel alacak

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından akademik personel alım ilanı yayımlandı.

Bayburt Üniversitesi 11 akademik personel alacak
Bayburt Üniversitesi - Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına göre üniversite bünyesinde çalıştırılmak üzere daimi statüde yardımcı doçent kadrolarında 11 akademik personel alımı yapılacak. Bayburt Üniversitesi akademik personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvurularını 15 gün içerisinde yapmaları gerekmekte. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan Bayburt Üniversitesi akademik personel alımı farklı fakülte ve bölümlere yapılacak ve başvuru şartları bölümlere göre farklılık göstermekte. Bayburt Üniversitesi akademik personel alım ilanına ulaşmak ve kadro dağılımını öğrenmek için tıklayınız...

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.