Bayburt TEM, Şehit Öğretmen Yılmaz'ı unutmadı

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Şehit Necmettin Yılmaz'ı Torul'da mezarı başında andı.

Bayburt TEM, Şehit Öğretmen Yılmaz'ı unutmadı
Bayburt Postası - 16 Haziran 2017 günü yaz tatilini geçirmek için Şanlıurfa'dan memleketi Torul'a dönerken, PKK'lı teröristlerce Tunceli-Erzincan kara yolunun Pülümür ilçesi kesiminde aracı yakıldıktan sonra kaçırılıp şehit edilen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz baba ocağı Torul'da mezarı başında anıldı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Büro Amirliği, Bayburt Üniversitesi Egitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane'nin Torul ilçesi Demirkapı köyünde bulan kabrini ziyaret ederek, şehidin ailesi ile görüştü. İstiklal Marşı okunarak dualar edilen ziyarette şehit Yılmaz'ın kabrine karanfiller bırakıldı. 

Şehit Babası Hamit Yılmaz, Türkiye'nin her bölgesinden kendilerine taziye ziyaretinde bulunan insanlar olduğunu ifade ederek, "Milletimiz şehidimizi hiçbir zaman unutmadı, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Allah hepsinden razı olsun" dedi.  

Anahtar Kelimeler:
Necmettin Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.