Bayburt'ta TÜBİTAK hibe programları anlatıldı

Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından, ''Üniversite Sanayi İşbirliği ile Proje Hazırlama ve Sanayi Destekli Öğrenci Projeleri Konferansı'' düzenlendi.

Bayburt'ta TÜBİTAK hibe programları anlatıldı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından, ''Üniversite Sanayi İşbirliği ile Proje Hazırlama ve Sanayi Destekli Öğrenci Projeleri Konferansı'' düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, TÜBİTAK Başuzmanı Ümran Elmas, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bener Güngör, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Emir, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç, akademisyenler, sanayiciler ile öğrenciler katıldı.

Elmas, burada yaptığı konuşmada, TÜBİTAK'ın özel sektör firmalarının, Ar-Ge projelerini desteklemek amacıyla hibe programları yürüttüğünü söyledi.

TÜBİTAK’ın birçok alanda destek programı olduğuna dikkat çeken Elmas, TÜBİTAK bünyesinde yer alan Araştırma Destek Programları Başkanlığının üniversitelerle, akademisyenlerle, doktora ve yüksek lisans öğrencileriyle oluşturulan projelere destekler verdiğini anlattı.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.