Bayburt'ta Önce Yaya Etkinliği

Vali Cüneyt Epcim, İçişleri Bakanlığı tarafından geçen yıl hayata geçirilen “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” etkinlikleri kapsamında “Yaya Geçidi Nöbeti”ne katıldı.

Bayburt'ta Önce Yaya Etkinliği
Bayburt Postası - “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” başlığı altında Bayburt Ortaokulu önündeki Yaya Geçidi Nöbeti yaklaşık iki saat sürdü. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik ile trafikte yaya güvenliği ve yaya önceliğine dikkat çekildi. Kavşakta trafik görevlilerince durdurulan araç sürücülerine tavsiyelerde bulunan Vali Epcim, bilgilendirici broşür dağıttı.

Bayburt’taki etkinliklere Vali Epcim’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile öğrenciler de eşlik etti. Etkinlikte üzerlerine “Önce Yaya” yazılı tişörtler giyen öğrenciler “Yaya Geçidi Nöbeti”nin gerçekleştirildiği kavşakta “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” pankartı taşıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.