Bayburt'ta öğrencilere haberleşme anlatıldı

Bayburt'ta, ilkokul öğrencilerine haberleşme ve iletişimin geçmişten günümüze geçirdiği aşamaların aktarıldığı bir etkinlik düzenlendi.

Bayburt'ta öğrencilere haberleşme anlatıldı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, ilkokul öğrencilerine haberleşme ve iletişimin geçmişten günümüze geçirdiği aşamaların aktarıldığı bir etkinlik düzenlendi.

Şingah Mahallesi'ndeki Yüzbaşı Şehit Agah ilkokulu sınıf öğretmeni Erdoğan Yıldırım, Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerinin haberleşme ve iletişimin önemini ve geçirdiği aşamaları daha iyi anlayabilmesi için okul içinde bir çalışma yaptı.

Okul Müdürü Nail Eraslan'dan da destek alan Yıldırım, okul koridorunda öğrencileriyle birlikte dumanla başlayan haberleşme serüvenini günümüzdeki internet kullanımına kadar küçük gösterilerle aktardı.

Öğrencilerin büyük ilgi ve merakla takip ettiği programda Yıldırım, kendi imkanlarıyla oluşturduğu mini düzeneklerle geçmişten günümüze insanların birbirleriyle nasıl iletişim kurup, haberleştiklerini anlattı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 6 yıl önce

emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.

Avatar
Yüzbaşı..... 6 yıl önce

Öğretmen Erdoğan YILDIRIM'ı kutluyorum.... Öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayan bu etkinliğinin diğer meslektaşlarına da örnek olmasını diliyorum. Yaptığı işe kalitesini katan tüm öğretmenlerin önünde saygıyla eğiliyor ve "Aşçı yemekle pişmez ise o yemek yenmez" diyorum........

Avatar
Çok Güzel 6 yıl önce

Etkinlik gerçekten çok güzel hazırlanmış. Öğrencilerin merak dolu bakışları objektife yansımış. Kutluyorum.

Avatar
N.ERASLAN 6 yıl önce

Yaptığı işe kalitesini katan tüm öğretmenlerin önünde saygıyla eğiliyorum....