Bayburt'ta karne heyecanı

Bayburt'ta öğrenciler, 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşadı.

Bayburt'ta karne heyecanı
Bayburt Postası - Atatürk İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ile veliler katıldı. 

Öğrencilere karne dağıtan Vali Pehlivan, sohbet ettiği öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Tatili dinlenerek ve eğlenerek en iyi şekilde değerlendirmeleri yanında kitap okumalarını da isteyen Pehlivan, "Karnelerinizde belki not kırıkları olabilir. Bunlar da zaman içerisinde giderilir, fazla dert etmeyin ama gidermek için de gayret sarf edin. İnşallah eğitim hayatınızın diğer safhalarında da başarılarınız artarak devam eder. Hepinize iyi tatiller diliyorum." dedi. 

Vali Pehlivan, daha sonra öğrencilere karneleri ile AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Fatih Yumak'ın girişimleri, İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları (İSTON) Genel Müdürü Deniz Demir aracılığıyla temin edilen kitapları dağıttı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.