Bayburt polisinden Rektör Coşkun'a ziyaret

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti

Bayburt polisinden Rektör Coşkun'a ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Toplum Destekli Polislik (TDP) faaliyetleri hakkında bilgi veren TDP heyeti Rektör Coşkun ile bir süre görüşerek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Coşkun ise TDP heyetine teşekkürlerini ileterek üniversiteyi kazanarak Bayburt’a gelen öğrencilerin şehirde eğitime ve öğretime daha iyi adaptasyon sağlamalarını kolaylaştırmak noktasında yardımlarını sürdürmelerini istedi.

Rektör Coşkun, yeni öğrencilerin sıcak bir şekilde karşılanması noktasında da TDP’den desteğini artırmasını beklediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.