Bayburt MYO’da mezuniyet sevinci

Bayburt Üniversitesi'nin 10 güne yayılan mezuniyet etkinlikleri, Bayburt Meslek Yüksekokulu’nun 23. dönem mezuniyet programı ile devam etti.

Bayburt MYO’da mezuniyet sevinci
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi'nin 10 güne yayılan mezuniyet etkinlikleri, bugün (20 Mayıs 2017) Bayburt Meslek Yüksekokulu’nun 23. dönem mezuniyet programı ile devam etti.

Bayburt Üniversitesi Bâbertî Külliyesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonundaki mezuniyet programında Bayburt MYO’dan mezun olan öğrencilerden dereceye giren yüksekokul birincisi elektrik ve enerji bölümü öğrencisi Erhan Aktay, ikincisi bankacılık ve sigortacılık bölümü öğrencisi Altun Kanbal ve üçüncüsü iş sağlığı ve güvenliği bölümü öğrencisi Burak Özer ödüllendirildi. Ardından tören toplu fotoğraf çekimi ve kep atma ile devam etti.

Mezunları bu mutlu günlerinde Bayburt Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Vecihi Aksakal ile birlikte öğrencilerin aileleri ve üniversite hocaları da yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.