Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nden 40 öğrenciye altın

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği başarılı 40 öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nden 40 öğrenciye altın
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği başarılı 40 öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Türkiye’nin ilk hemşehri derneği ünvanını elinde bulunduran ve 1947 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bayburt genelinde yıl boyunca başarıları ile ön plana çıkan 40 öğrenciyi altınla ödüllendirildi.

Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nergis, yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Can öğrencilerin başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını belirterek, Dernek Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nergis’e duyarlılıkları için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpali 6 yıl önce

Burda bile adaletsizlik yapılmış başarılı Öğrencilere değil de ; torpilli sırtı sağlam öğrenciler seçilmiş bunlardan çok daha başarılı Öğrencilere haber bile verilmemiş. .Kim kimin hakkını yemiş ise haram olsun.

Avatar
Ayse 6 yıl önce

Haklari yiyenler gittigi sira orda verirler insAllah