Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu

Bayburt’ta eğitim camiasının sevilen siması Cengiz Karakaşoğlu Bayburt’un yeni Milli Eğitim Müdürü oldu.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu
Bayburt Postası - Bayburt Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar edebiyat öğretmenliği yapan, okul idari kadrosunda görevi alan ve sonrasında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Cengiz Karakaşoğlu’nun yeni görev yeri Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü görevinde iken Bakanlığın araştırmacı kadrosuna getirilen Cengiz Karakaşoğlu’nun bugün yapılan görevlendirme ile Milli Eğitim Müdürlüğü onaylandı. Cengiz Karakaşoğlu'nun Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmesiyle birlikte 15 yıl sonra makama bir Bayburtlu gelmiş oldu. Kurumda Bayburtlu olarak müdürlük görevinde bulunan son isim Yusuf Küçük olmuştu. Yusuf Küçük'ün ardından Süleyman Harmancı, Seydi Doğan, Atanur Çağlayan ve son olarak Soner Can görev yapmıştı.

Öte yandan 2017 yılının Temmuz ayında Bayburt’a müdür olarak görevlendirilen ve 1 yılı aşkın bir zamandır Bayburt’a hizmet eden Soner Can, Bayburt’a gelmeden önceki görev yeri Tuzla’ya görevlendirildiği öğrenildi. 

Karakaşoğlu’na ve Can’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt69 6 yıl önce

eleştiriye tahammülün olsun.

Avatar
fettani 6 yıl önce

hak etmeden orada bulunan şube müdürlerini okullarına göndermeli