Bayburt Grup, burs desteğinde 4 bin 500 öğrenciye ulaştı

Bayburt Grup, burs desteğini yine artırdı.

Bayburt Grup, burs desteğinde 4 bin 500 öğrenciye ulaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup, burs desteğini yine artırdı. Bin 300 öğrenciyle başlayan ve geçen yıl bu sayıyı 3 kat artırarak 3 bin 500 yakın öğrenciyi destekleyen Bayburt Grup, bu yıl burs verdiği öğrenci sayısını 4 bin 500’e kadar yükseltti. Burs alan 4 bin 500 öğrenciyi  yayınlayan Bayburt Grup’tan eğitim çalışmaları hakkında da bir basın açıklması geldi.   

Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, burs başvurusundan Bayburtlu öğrencilerin yanı sıra Bayburt Üniversitesi’nde okuyan ve artık fahri Bayburtlu olarak kabul ettikleri öğrencilerin de yararlandığını açıkladı. 

Burs desteğinin her yıl artarak devam edeceğini söyleyen Şenütrk, “Geçen yıl temeli atılan Hacı Kıyası Şentürk Camii ve Külliyesi inşaatı bütün hızıyla devam etmektedir. Bu camii ve külliye içerisinde oluşturulacak kütüphane, konferans salonu ve diğer sosyal alanlar önümüzdeki kurban bayramında inşallah şehrimizin hizmetinde olacaktır” dedi. 

Şentürk’ün açıklaması şöyle:

“Yıllardan beri şehrimiz Bayburt'a ve Bayburtlu gençlerimizin eğitimlerine yaptığımız katkı bu sene de devam edecektir.

Bayburt Grup olarak geçen yıl eğitim döneminde olan 3500 gencimize burs imkanı sağladık. Bu sene rakamı 4500’e çıkarttık. Özellikle burs için başvuran ve gerekli şartları sağlayan tüm Bayburtlu gençlerimiz ile okumak için şehrimizdeki üniversiteyi seçen (ben onları artık fahri Bayburtlu olarak kabul ediyorum) misafir öğrencilerimiz bu imkandan faydalandı. Şükürler olsun ki, Allah'ım bu imkanları bize verdi.

Bu gençlerimizin eğitimlerini büyük bir başarıyla tamamlayarak gelecekte ülkemize ve Bayburt’umuza büyük hizmetlerde bulunacaklarından asla şüphemiz yoktur. Allah bizlere imkan verdiği sürece geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkılarımız gelecek yıllarda da devam edecektir.

Geçen yıl temeli atılan Hacı Kıyası Şentürk Camii ve Külliyesi inşaatı bütün hızıyla devam etmektedir. Bu camii ve külliye içerisinde oluşturulacak kütüphane, konferans salonu ve diğer sosyal alanlar önümüzdeki kurban bayramında inşallah şehrimizin hizmetinde olacaktır.

Bir Bayburtlu olarak güzel şehrimiz ve onun güzel insanları için yaptıklarımızı asla yeterli görmedik, görmeyeceğiz de. Bayburt’un değişmesi ve gelişmesi için sizlerle birlikte daha güzel hizmetler yapacağımıza inancımız tamdır. Hemşehrileri olmaktan gurur duyduğum Bayburtlu gençlerimize burslarının hayırlı olmasını diliyor, her birine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.

Bayburt halkından tek dileğimiz, hayır dualarını bizlerden eksik etmesinler.”
      

      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 6 yıl önce

4500 öğrenciye burs.. Budur işte, hayır da hasenatta... Türk gençliğine yapılan her yatırımın önünde eğilirim... helal olsun demekten başka ne diyebiliriz, hemi veren ele, hemi de alan ele..

Avatar
ozan 6 yıl önce

MaşAllah gelirleri iyi.

Avatar
Nilüfer Manisa 12 ay önce

Tebrik ederim