Bayburt Group'un burs başvuruları başladı

Öğrencilere yıllardır burs desteği sağlayan Bayburt Group'tan, 2016-2017 eğitim dönemine ait burs başvuruları ile ilgili açıklama yapıldı.

Bayburt Group'un burs başvuruları başladı
Bayburt Postası - Bayburt Group’tan, yeni dönem burs desteği ile ilgili bir açıklama yapıldı. Özellikle Bayburtlu öğrencilerin yakından takip ettiği ve her yıl ortalama bin 300’e yakın öğrencinin destek gördüğü burs başvuruları başladı.

Üniversite öğrencileri ağırlıkta olmak üzere öğrenim gören öğrencilere yıllardır burs desteği sağlayan Bayburt Group tarafından yapılan açıklamada, 2016-2017 eğitim dönemine ait burs başvuruları ile ilgili bilgi verildi.

Başvuruların her yıl yenilendiği burs desteği ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bayburt Group, başta inşaat olmak üzere seracılık, hayvancılık, akaryakıt dağıtımı ve enerji sektörlerinde yıllardan beri faaliyet göstermekte olup bütün bu sektörlerde yatırımı olan ve hala da yatırım yapmaya devam eden, bayburt ismini de dünya çapında bir marka haline getiren ülkemizin önde gelen bir şirketler topluluğudur. Grubumuz, ticaret hayatına atıldığı ilk günlerden beri ülkemizin geleceğinin yetişmiş nesillerde olduğu bilincinden hareket ederek özellikle yüksek öğrenim gören öğrencilere yıllardır burs olanağı sağlamış, bunu da bir sosyal görev olarak kabul etmiştir. 2016-2017 eğitim dönemi için burs başvurularımızı daha önceden de olduğu gibi yine web sayfamız üzerinden alacağız”

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken bilgi

“Eski bursiyerlemizin de bildiği gibi başvuruları her yıl yeniden almaktayız. Bu yıl da her öğrenci başvurusunu yeniden yapacak. Geçmiş yıldakinden farklı olarak bu yıl belge yüklemelerini başvuru sırasında alacağız. Öğrencilerin şuna dikkat etmesi gerekiyor. Bu yıl yapacakları başvuru ile alacakları kullanıcı ismi ve şifresini artık bundan sonraki yıllarda da kullanacaklar. Bu yüzden şifrelerini unutmamaları gerekmektedir. Özellikle iletişim bilgilerini eksiksiz ve doğru girmeleri gerekmektedir. Sonraki yıllarda belge yüklerken sadece değişen bilgileri için belge yüklemesi yapacaklar. Bayburt Group olarak 2016-2017 eğitim yılının bütün eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz”

23 Eylül’de başlayan ve 15 Ekim’de sona erecek olan başvurular için detaylı bilgiye ve başvuru link adresine buradan ulaşabilirsiniz: Bayburt Group Burs Başvurusu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim 6 yıl önce

Ne zaman yatırırlar acaba?

Avatar
Jslanalsbal 5 yıl önce

Ne zaman başladı burs başvuruları ve ne zaman bitti