Bayburt Belediyesi'nden Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne kitap desteği

Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan kitap seferberliğinde okurla buluşan kitap sayısı artıyor.

Bayburt Belediyesi'nden Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne kitap desteği
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan kitap seferberliğinde okurla buluşan kitap sayısı artıyor. Kitap seferberliğinin bu seferki adresi Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi oldu.

Şimdiye kadar çeşitli okullara ve öğrencilere 30 binin üzerinde kitap desteğinde bulunan Bayburt Belediyesi, Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerini de kitapla buluşturdu. Polis Meslek Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlene törenle 374 kitap öğrencilere teslim edildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Mete Memiş, “Okumanın yanındayız. Bizi kimsenin kullanmaması adına, bizleri başkalarının yönetmemesi adına bilgi bize ait olmalıdır. Eğer bize ait bilgi yoksa bizi başkaları yönetir, bu kaçınılmazdır. Yaptığınız iş çok önemli, çok kutsal. Belki de bu aziz vatanımızda yapılan en önemli vazife. Bayburt’ta kaldığınız sürece, Bayburt’ta belediye başkanı olarak kaldığım sürece bilin ki Bayburt Belediye Başkanı sizin yanınızdadır” ifadelerini kullandı.

"Sizler vatanın en önemli vazifesini yerine getiriyorsunuz"

Polis Okuluna yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını söyleyen Başkan Memiş, “Eğer Bayburt Polis Okulu’nun Bayburt Belediyesi’nden bir talebi olacaksa bu talep benim başımın üstündedir. Size hizmet etmek, sizin bir meselede yardımınıza koşmak, size el uzatmak benim için son derece önemlidir. Çünkü siz bu aziz vatanın en temel, en önemli vazifesini yerine getiriyorsunuz. Bu kutsal görevi yerine getiren genç, dinamik, yürekli, vatanperver, milliyetperver delikanlılara yardım etmekte Bayburt Belediye Başkanı olarak benim en temel vazifemdir” dedi.

Başkan Memiş’e teşekkür

Bayburt İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel ise konuşmalarında okumanın ve bilgili olmanın önemine değinerek Başkan Mete Memiş’e kitap desteğinden dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Başkan Memiş, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve Polis Okulu Müdürü Ufuk Sami Günel öğrencilere kitaplarını teslim ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.