Battal ve Pekmezci'den Bakan Kurum'a ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milletvekili Fetani Battal ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Battal ve Pekmezci'den Bakan Kurum'a ziyaret
Bayburt Postası - Ziyarette, Bayburt’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm konusu istişare edildi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bayburt’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerin iletildiği ziyarette, kentte devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan diğer projeler hakkında da bilgi verildi.

Bayburt’ta yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm konusunun masaya yatırıldığı görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Pekmezci, “Bayburt’umuza daha iyi hizmetler getirebilmek için hem şehrimizde, hem il dışında çalışmalarımıza ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Bugün de Sayın Milletvekilimiz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Kentsel Dönüşüm konusunu Sayın Bakanımızla istişare ettik. Bayburt için daha iyi neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Milletvekilimizle birlikte taleplerimizi ilettiğimiz Sayın Bakanımız Kentsel Dönüşüm’ün takipçisi olacağını ve kendi koordinatörlüğünde oluşacak heyetle çalışmaların hızlandırılacağını bildirdi. Yaptığımız görüşmede Gençosman Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un kendi bakanlığı ile ilgili ilimizdeki bütün sorunları masaya yatırmış olduk. Bayburt’un gelişimine katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Sayın Bakanımıza ilimize olan bu yaklaşımı sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Bayburt’umuza daha iyi hizmetler getirebilmek için işbirliği içerisinde birlikte çalıştığımız Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal’a da gayretlerinden ötürü ayıca şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 4 yıl önce

Başkanım eski sanayi hala çözülmedi en iyisi serbest bırakın vatandaş yapsın bekleye bekleye bıktık artık

Avatar
yasin 4 yıl önce

tokı bedava yer arıyor ben vermem kimsede vermez başkanım sen bir an evvel vatandaşa serbest bırak yapsın