Battal: "Daha fazla çalışmamız gerektiği ortaya çıktı"

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleriyle rektör olarak yeniden atandığını bildirdi.

Battal: "Daha fazla çalışmamız gerektiği ortaya çıktı"
Bayburt Postası - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleriyle rektör olarak yeniden atandığını bildirdi. Battal, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rektörlüğe atamasının kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kendilerine şükranlarımı, saygılarımızı sunuyorum. Yine YÖK başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç başta olmak üzere YÖK üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversitemizdeki bütün öğretim üyelerimize, idari personelimize ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Oyların yüzde 72'sini şahsım, 159 oy ise yardımcım olan sayın Prof. Dr. Ramazan Şekeroğlu'na verildi. Dolayısıyla oyların yüzde 90'ından fazlası idaremize, yapmış olduğumuz çalışmalara verilmiştir. Bu da yönetimimizin takdir edildiği anlamına gelmektedir. Bundan sonraki süreçte de aynı gayretle aynı azimle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum."

Bu kadar güçlü bir desteğin arkalarında olmasının kendilerini rehavete düşürmeyeceğini ifae eden Battal, daha çok çalışacaklarını belirterek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bugüne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bundan sonra daha fazla çalışmamız gerektiği ortaya çıkmıştır. Seçimlerde en önemli vaatlerimden biri olan üniversitemizi Türkiye üniversiteleri arasında ilk ona doğru çekme vaadimiz vardı. Bunu gerçekleştirmek için yeni dönemde elimizden geleni yapacağız. Bu hedefe ulaşabilmek için öğretim elemanı ve laboratuvar altyapımız buna müsait. İnşallah hedefimize ulaşacağız. İleriki dönemde ülkemize, Van'a ve bölgemize yönelik çalışmalarımız çok daha etkin bir şekilde devam edecektir. Bu atamanın vatanımıza, milletimize, Van'ımıza, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.