'Baberti' 186 proje arasından Türkiye dördüncüsü oldu

Bayburt Üniversitesi İzmir’de düzenlenen IEEE IZTECH ROBOLEAGE robot yarışmasında büyük bir başarıya imza attı.

'Baberti' 186 proje arasından Türkiye dördüncüsü oldu
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi İzmir’de düzenlenen IEEE IZTECH ROBOLEAGE robot yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından 21-22 Ekim 2017 tarihleri arasında “IEEE IZTECH ROBOLEAGE” isimli robot yarışması düzenlendi. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen yarışmada 186 proje yarıştı.

Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği (Endüstri) Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Koşunalp ve 4. Sınıf öğrencisi Özkan Taştan’a ait 'BABERTİ' adlı robot ile “Çizgi İzleyen Robot 1. Kategorisi”nde ülkemizin bu alanda önde gelen üniversitelerini de geride bırakarak dördüncü oldu.

IZTECH RoboLeague yarışması, 2012 yılından bu yana aralıksız olarak düzenleniyor ve her yıl 1000’in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapmasıyla bu alanda yapılan büyük yarışmalardan biri olarak kabul ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Arkadaslarimizi tebrik ediyor basarilarinin devavamini dileriz